Blog

Uncategorized

Ce faci tu,cand pui barbatul pe primul loc in viata ta.

Astazi vom vorbi despre femeile  indragostite si greselile pe care le face ele la inceputul relatiei,de curtare. L-ai intilnit,e frumos,e inteligent,seducator,este tot ce ti-ai dorit vreodata de la un barbat.Corespunde perfect profilului tau de barbat pe care l-ai intocmit din tinerete pana la maturitate. Ce se intimpla cu tine ,de ignori semnale atit de importante,pe… Continue reading Ce faci tu,cand pui barbatul pe primul loc in viata ta.

Uncategorized

Libertate ori inchisoare in relatia de cuplu?

        Ce înseamnă pentru tine libertate în relația de cuplu? Relația de cuplu, nu trebuie sa fie o închisoare pentru parteneri. Fiecare s-a născut liberi, nu sclavi. Unii oameni nu intra in relatii pentru iubire, ci pentru a-și înjura partenerul precum facem noi cu caii la căruță. Doar nevoile și plăcerile mele… Continue reading Libertate ori inchisoare in relatia de cuplu?

Uncategorized

  Calatoria vietii tale incepe cu tine.

   Buna draga mea,cum mai esti? Ce mai faci? In ajunul anului nou 2017,cu pasi repezi catre 2018,am scris acest articol pentru tine,pentru ca vreau sa te ajut. Este timpul sa inceapa o calatorie frumoasa, sa isi asculte inima, intuitia si sa traiasca fiecare clipa, sa zambeasca, sa fie fericita. Este de datoria fiecarei femei… Continue reading   Calatoria vietii tale incepe cu tine.

Uncategorized

Iertarea nu inseamna impacare.

  Nu uita că iertarea nu înseamnă neapărat că trebuie să restabileşti relaţia cu cel care te-a agresat şi nici să-i găseşti scuze.  Exista o serie de motive din cauza carora oamenii se simt indreptatiti sa nu ierte. Unul este convingerea ca a ierta inseamna si a scuza. Într-adevăr, iertarea reală înseamnă să analizezi modul… Continue reading Iertarea nu inseamna impacare.

Uncategorized

Greseli pe care le fac femeile in jocul atractiei

Astazi vom vorbi despre femeile  indragostite si greselile pe care le face ele la inceputul relatiei,de curtare. L-ai intilnit,e frumos,e inteligent,seducator,este tot ce ti-ai dorit vreodata de la un barbat.Corespunde perfect profilului tau de barbat pe care l-ai intocmit din tinerete pana la maturitate. Ce se intimpla cu tine ,de ignori semnale atit de importante,pe… Continue reading Greseli pe care le fac femeile in jocul atractiei

Uncategorized

Dependență de suferință. 

Majoritatea oamenilor trăiesc hrănindu-se cu frică zi de zi.Trăiesc fără a știi ce înseamnă să fii fericit cu adevărat,sa te bucuri de orice secundă din viata ta, neștiind că picătură de ploaie este după cum o percepi tu in realitatea ta.  Trăiesc viata după cum"trebuie" nu după cum"simt",și in acest fel isi croiesc singuri drumul… Continue reading Dependență de suferință.