Blog

Uncategorized

Iertarea nu inseamna impacare.

  Nu uita că iertarea nu înseamnă neapărat că trebuie să restabileşti relaţia cu cel care te-a agresat şi nici să-i găseşti scuze.  Exista o serie de motive din cauza carora oamenii se simt indreptatiti sa nu ierte. Unul este convingerea ca a ierta inseamna si a scuza. Într-adevăr, iertarea reală înseamnă să analizezi modul… Continue reading Iertarea nu inseamna impacare.

Uncategorized

Greseli pe care le fac femeile in jocul atractiei

Astazi vom vorbi despre femeile  indragostite si greselile pe care le face ele la inceputul relatiei,de curtare. L-ai intilnit,e frumos,e inteligent,seducator,este tot ce ti-ai dorit vreodata de la un barbat.Corespunde perfect profilului tau de barbat pe care l-ai intocmit din tinerete pana la maturitate. Ce se intimpla cu tine ,de ignori semnale atit de importante,pe… Continue reading Greseli pe care le fac femeile in jocul atractiei

Uncategorized

Dependență de suferință. 

Majoritatea oamenilor trăiesc hrănindu-se cu frică zi de zi.Trăiesc fără a știi ce înseamnă să fii fericit cu adevărat,sa te bucuri de orice secundă din viata ta, neștiind că picătură de ploaie este după cum o percepi tu in realitatea ta.  Trăiesc viata după cum"trebuie" nu după cum"simt",și in acest fel isi croiesc singuri drumul… Continue reading Dependență de suferință. 

Uncategorized

Diferenta dintre oameni. 

Observ din ce in ce mai multi oameni care inca traiesc ca o frunza in vant,asteptand ca altii sa le spună ce s-a facă, cum să trăiască, cum să fie fericiți, să le conducă viata în totalitate. Tu stii dupa ce valorii traiesti? Care este strategia ta de succes? s-au de esec? Ce am invatat… Continue reading Diferenta dintre oameni. 

Uncategorized

Iubirea 

Dacă te accepţi pe tine, începi să accepţi totul. Dacă te respingi, respingi universul; dacă te respingi, respingi existenţa. Dacă te accepţi, accepţi existenţa; atunci nu mai ai nimic de făcut decât să te bucuri, să sărbătoreşti. Atunci nu te ai plângi de nimic, nu mai pizmuieşti pe nimeni, te simţi recunoscător. Atunci viaţa e… Continue reading Iubirea 

Uncategorized

Succes ori lupta?

Cu siguranță îți dorești o lume mai bună,însă începe cu tine. Fii tu un exemplu pentru cei din jurul tău. Nu lasă pe alții să îți arate cum să îți trăiești viata. Trăiește-ți viata după propriile valori. Ieși din relații toxice, job, orice ce te face să te simți mizerabil cu tine însuți. Înfruntă problemele… Continue reading Succes ori lupta?

Uncategorized

Buna dragilor,mai jos iti dau cateva tipsuri pentru a avea o viata fericita!

  1.Cand treci prin momente grele,nu lasa ca acele ganduri sa te doboare. Cauta sa asculti o muzica care sa iti ridice moralul,uitate la ceva frumos care sa te inspire, uitate la oameni care resusesc si fac mereu ceva nou,zambeste. Nu fa ceea ce te afunda in starea ta negativa,ascultati sufletul si fa opus starilor… Continue reading Buna dragilor,mai jos iti dau cateva tipsuri pentru a avea o viata fericita!