Uncategorized

Buna dragilor,mai jos iti dau cateva tipsuri pentru a avea o viata fericita!

 

young-couple-holding-hands-with-tatoos-on-fingers

1.Cand treci prin momente grele,nu lasa ca acele ganduri sa te doboare. Cauta sa asculti o muzica care sa iti ridice moralul,uitate la ceva frumos care sa te inspire, uitate la oameni care resusesc si fac mereu ceva nou,zambeste. Nu fa ceea ce te afunda in starea ta negativa,ascultati sufletul si fa opus starilor grele ce te incearca sa ramii acolo.

2.Fa miscare zilnic,chiar si atunci cand vorbesti la telefon,sau cand simti un dezechilibru interior,iesi la o plimbare de 10-20 minute in aer liber,si fa chiar cateva miscari,vei vedea cum vei rupe ritmul intimplarilor care te-au adus acele ganduri ,iar starea de spirit se va imbunatati. Cu multa rabadare si perserventa,vei reusi in tot ce iti vei propune in viata. Disciplina si perseverenta este cheia succesului.

3.Creazati starea de bine.

Daruieste s-au arunca lucruri,haine,obiecte ce nu iti mai trebuiesc,care te tin in trecut si iti creaza o stare ce nu iti aduce bucurie.Fa oridine in viata ta si puneti in prin plan prioritatile tale.Ordinea ce te ce inconjoara contribuie la sanatatea ta din interiorul tau,mentala si spirituala.

4.Stai in conexiune cat mai mult cu natura ,vei invata cum sa te bucuri si sa apreciezi ceea ce vezi si ai la acel moment.Invata de la tot ce te inconjoara. Traieste simplu si frumos.

Cauta oameni valorosi si transformai in inspiratie pentru viata ta.

Petrece timp cu persoane pozitive,pline de energie de la care ai ceva de invatat ,ai nevoie de inspiratie si de cineva care sa te molipseasca,acel izor de energie dorit care il cautam cu toti.

6.Afla ce iti doresti cu adevarat,ce te face fericit. Care sunt valorile tale fundamentale? Care este balanta ta? Nu iti face griji ca dorintele si visele tale sunt diferite de cele ale celor din jur.Nu trebuie sa simtim la fel,suntem diferiti si asta este bine. Nu iti fa griji ce cred altii despre ceea ce vrei tu cu adevarat. Fa un plan si fa tot ce depinde de tine,iar restul lasa in seama universului cu credinta ca se va indeplni. Fa ceea ce stii si simti ca are valoare pentru tine.

7.Renunta la televizor.

Ceea ce am invatat din propia experinta este ca pierdeam timp si imi oferea agitatie,stres si devii pur si simplu o marioneta. Statul are nevoie de slavi si nu de oameni evoluatii.Alege ce vezi si o poti astfel face pe internet. Nu lasa ca altii sa decida pentru tine. Nu te lasa pacalit de agresivitatea promavarilor. Decide daca ceea ce vezi iti aduce inspiratie in loc sa ti-o fure.

 

Te aștept la o sesiune individuala de coaching cu mine,pentru ati descopri obstacolele din viata ta,pentru a avea o viata mai fericita si implinita pe toate planurile.

Monika Efimov Life and Business Coach.

Telefon 0045 50374075

Mail: monika.efimov@academyforcoach.com


 

Leave a Reply