Uncategorized

Cine ești tu? 

Cine eşti tu?

Te-ai întrebat vreodata? Totul porneşte de la această întrebare:  cercetarea realității, căutarea adevărului, alinierea cu Sinele Inalt….

Până nu înțelegem că nu suntem corpul nostru, titlurile noastre, avuția noastră materială sau ataşamentele noastre, toate demersurile pentru o viață împlinită, care să aibă un sens mai înalt vor eşua mai devreme sau mai târziu pentru că ne clădim visurile pe nisipuri mişcătoare: trupul inevitabil îmbătrâneşte sau poate suferi diverse accidente cu urmări serioase asupra integrității fizice, avuția astăzi este , mâine poate dispărea;  cei dragi nouă pot pleca în momente în care nu ne aşteptăm deloc , şi aşa mai departe.

In ce ne ancorăm atunci ? Ce este cu adevărat durabil, nemuritor, neschimbabil?

Oamenii vin şi pleacă din viața noastră, bucuria şi suferințele trec, anii trec peste noi, până şi celulele trupului ni se schimbă în întregime o data la şapte ani … şi totuşi esența noastră rămâne aceeaşi . Căpătăm mai multă experiență, ne maturizăm, ne schimbăm de mai multe ori comportamentele, credințele, valorile,  dar nu devenim cu totul altcineva.

Şi atunci cine suntem noi ? Ce reprezintă constanta?

Spiritul nostru. Suntem o conştiință mai vastă decât această formă pământeană a noastră.                                                           Monika Efimov Master Coach tel 0045.50374075, mail:monika.efimov@academyforcoach.com  Te aștept la o sesiune individuală cu mine pentru a te descoperi pe tine și a avea o viata fericită și împlinită.  Te iubesc om frumos. ❤️

Leave a Reply