Uncategorized

Ce înseamnă  bogăția? 

Este o poveste despre ceva ce te face să fii special şi te ajută să reuşeşti în viaţă, să fii mai mult decât ai fost, să devii persoana aceea care îţi doreşti cu adevărat să devii. Aşa cum te imaginezi, în secret, atunci când nu te vede nimeni.
Ştii ce zic, nu?
Te imaginezi devenind omul acela admirat de cei din jur, omul cald, calm, realizat, care nu duce grija zilei de mâine, care nu simte că munceşte pentru că face cu pasiune ceea ce îi place şi câştigă bani din asta. Omul care lasa şi o urmă pe acest pământ, care deschide o cale, care aduce un aer proaspăt acestei lumi, care oferă speranţe, care smulge zâmbete, care iubeşte şi este iubit cu sinceritate.
Omul acela care contează. Omul bogat.
Omul bogat nu este neapărat cel care are conturile pline, omul bogat este omul care lasă ceva în urma lui, ceva de care să se poată bucura şi cei ce vin după el, care deschide drumuri şi bătătoreşte cai pe care să le poate urma şi alţii, care trăieşte frumos şi dă un sens vieţii sale şi implicit a celorlalţi. Este omul care contribuie.
Ca să fii bogat şi pentru ca alţii să-şi amintească de tine şi după ce nu vei mai fi, este nevoie să faci un singur lucru. Ceva. Ceva pe cât de simplu, pe atât de greu pentru atât de mulţi oameni: să investești in tine mereu. Så devii ceea mai buna versiunea a ta. Fii in întrecere cu tine, nu cu alții.                                     

Monika Efimov Master Coach tel 0045.50374075, mail:monika.efimov@academyforcoach.com

Leave a Reply