Uncategorized

Frumusețea interioară 

Frumusetea care se poate vedea in exterior e rezultatul razelor ce vin din interior. Oricat de apropiata de perfectiunea fizica ar fi o persoana, acele trasaturi, daca nu sunt “sustinute” din interior, isi pierd stralucirea.

In schimb, persoanele cu suflet luminos, care lasa divinitatea din ele sa se manifeste, care exprima bunatate si altruism fara a fi false si fara a cauta sa obtina ceva, ajung sa atinga si “perfectiune” fizica (daca se poate numi asa acea frumusete naturala si angelica), deoarece, trasaturile le sunt conturate de minunatele lor calitati interioare. Putem vedea femei la 70-80 de ani de o frumusete infinita, naturala si pura, care efectiv STRALUCESC. Aceste femei au trait ofeind si primind iubire. Au stiut exact care le este scopul si au trait in concordanta cu el, fiind una cu Viata, iubind-o si ajutandu-i si pe altii s-o faca.

Atunci cand ne putem darui (noi pe noi) Vietii si le putem oferi celorlati darurile cu care am venit noi pe acest pamant, ne putem considera FRUMOASE. Ati observat vreodata recunostiinta si iubirea cu care va priveste o persoana careia tocmai i-ati zambit sau chiar i-ati facut un compliment. Dar admiratia unei persoane pe care ati ajutat-o poate sa treaca strada sau poate i-ati deschis o usa sau poate ati ajutat-o la caratul unui bagaj? Toate aceste gesturi pe care noi probabil le consideram marunte conteaza enorm pentru persoana careia ii sunt destinate. Si fiecare gest pe care noi il facem din iubire, din altruism si daruire, mai “poliseaza” trasaturile noastre, infrumutandu-le, conturandu-ne astfel frumusetea fizica. Noi suntem intotdeauna frumoase atunci cand iubim. Iubirea ne face sa radiem, sa stralucim.

E interesant cat de frumoasa poate fi o femeie trista… Cand privim tristetea din ochii ei, dorim s-o luam in brate, s-o consolam sau pur si simplu sa-i luam mainile intr-ale noastre pentru a-i arata ca ii suntem alaturi. De ce? Pentru ca in loc sa-si piarda lumina, ea straluceste inn continuare, deoarece tristetea nu e decat o masca a iubirii. Tristetea ascunde de fiecare data o iubire infinita. Daca n-ar iubi, femeia n-ar fi trista in acel moment. Dar ea sufera tocmai pentru ca iubeste. Ea isi doreste ca toti cei pe care ii iubeste sa fie mereu la inaltime, manifestandandu-se la cel mai inalt nivel de “a fi”. Chiar daca gestul ei poate fi confundat cu unul de control sau manipulare, ea nu face decat sa iubeasca si sa sufere in felul ei. 

Chiar si atunci cand o femeie este furioasa, ea straluceste. E adevarat ca in spatele fiecarei furii se afla o durere, dar in spatele fiecarei dureri se afla o mare iubire. Si asa cum am spus, iubirea ne face sa fim frumoase. Asadar, indiferent de felul in care actionam sau reactionam, atata timp cat intentia care se afla in spatele comportamentului nostru este una de iubire, noi suntem frumoase!                         Monika Efimov Life Coach tel 0045.50374075, mail :monika.efimov@academyforcoach.com

Leave a Reply