Uncategorized

Libertatea 

Învaţă să trăieşti frumos alegând libertatea

Nu ai nimic de împărţit cu cineva în această lume, nici măcar această lume nu trebuie împărţită. Ea nu este a nimănui şi nu are nimic în ea care să poată fi obţinut de cineva. În schimb învaţă să trăieşti frumos dăruind.

Nu te poţi lupta cu o altă persoană pentru o femeie, acest lucru este imposibil. Femeia, nu e un obiect care să poată fi obţinut. Ea nu este o cană. În schimb o poţi întreba cu cine doreşte să rămână într-o relaţie amoroasă şi de la cine aşteaptă doar una de prietenie. Femeia deţine libertatea să aleagă. O cană nu ar putea să aleagă.

Nu te poţi război câte treizeci de ani în tribunal pentru o bucată de pământ, ca, apoi, să ajungi să pui mâna pe topor şi să sfârşeşti în închisoare ca un animal, pe motiv că ai ucis din pricina unei bucăţi de pământ asemeni unui animal. O bucată de pământ nu poate să fie a cuiva, iar, alta a altcuiva şi nu ai cum să o cumperi, pentru că în realitate Pământul nu este de vânzare! Cei care declară că vând ori că au cumpărat o bucată de pământ, nu fac altceva decât să trăiască un VIS frumos, pe care îl visează cu ochii deschişi, asemeni unor copii lipsiţi de învăţătură.

Nu ai nimic de demonstrat Nimănui! Prin urmare, evită să îţi iroseşti viaţa în cercuri de oameni al căror scop e competiţia cu vecinul de cartier ori cu cel din sat! Încetează să mai urmăreşti ce îşi cumpără altul şi nu te mai compara cu toţi ca să te înjoseşti în felul acesta. În schimb, învaţă să trăieşti frumos!

Monika Efimov Life Coach tel 0045.50374075, mail:monika.efimov@academyforcoach.com 

Leave a Reply