Uncategorized

Schimbarea 

Schimbarea vine din interior. Pana nu schimbi ceva in interiorul tau, nu vei avea rezultate spectaculoase in exterior. Scriam in una dintre cartile mele, ca schimbarea vine in primul rand de la tine si dupa aceea vine si din jurul tau. Daca nu esti bucuros de viata pe care o duci azi, nu e vina nimanui, asa cum multi o cred, ci e doar vina ta si atat.

Multi oameni dau vina pe altii pentru esecurile lor din viata actuala, uitand ca cei din jur sunt doar niste punti de legatura intre ceea ce suntem si ceea ce vrem sa devenim. Tot la noi este raspunsul. Atata timp cat nu ai timp sa te gandesti ca trebuie sa te schimbi din toate punctele de vedere – mental, fizic, spiritual si organizatoric – sa nu ai pretentia ca ceva sa schimbe in viata ta in bine. Multi dintre cei cu care vin in contact, imi spun ca nu au curajul sa se schimbe, si ca viata lor oricum este proasta spre urata si ca indiferent ce ar face ei, nu vor putea schimba in bine acest lucru.

E proasta aceasta gandire, pentru ca indiferent cat de proasta este parerea voastra despre voi, eu spun doar atat: fiecare individ in parte se naste cu un potential. Acest potential trebuie dezvoltat inca din copilarie, cand omul asimileaza mult mai repede si mai bine toate informatiile din jurul sau. Acest lucru se face doar cu inceperea schimbarii venite din interior. In primul rand aceasta obsesie ca: “eu nu stiu nimic, nu sunt bun de nimic, nu sunt in stare sa fac asta sau ailalta”, este drumul spre prapastia negativismului si vine din subconstient. Negativismul nu poate duce decat la un  dezastru total in viata oricarui individ.      Monika Efimov Life Coach tel 0045.50374075, mail:monika.efimov@academyforcoach.com

Leave a Reply