Uncategorized

Traieste

Traieste,si bucura-te de orice clipa din viata ta, ca si cum ai murii maine, viseaza ca si cum ai traii vesnic.

Lupta pentru ceea ce crezi ca merita. Iubeste,atunci cand dragostea iti iese in cale,si ai grija sa nu o pierzi,fa-ti timp,daca iubesti cu adevarat. Nu uita,ca dragostea pentru a fii traita frumos,trebuie si intretinuta cu o vorba frumoasa,cu un gest,cu o imbratisare,cu lucruri simple dar care uneori valoreaza mai mult decat orce bogatie,nu inainte cu premiza ca dragostea exista si nu va pleca niciodata,exprima-ti sentimentele.

Respecta-le,asa cum te respecti pe tine,pentru ca de multe ori realizezi prea tarziu ca ai pierdut pe cineva,si oricat ai incerca sa refaci acel ceva..niciodata nu mai poate fii cu a fost.

Aminteste-ti ca la fiecare doi pasi sunt alte persoane care poate asteapta si care stie sa aprecieze mai mult decat tine,ceea ce tu nu ai apreciat la timp..Lasa rusinea fata de altii,lasa orgoliul,lasa-te purtat de fericirea pe care o simti,pentru ca fericirea ta e un mod de a trai,nu o destinatie.Traiesti printre oameni,dar nu cu ei”

Poti trai o viata lunga,degeaba traiesti ,daca nu traiesti acea clipa intensa in care sa simti ca ti-a ramas intreaga viata,ca acolo a vibrat toata fiinta ta,ca ea va devenii cea mai importanta pagina din cartea vietii tale,ca vei ramane pentru totdeauna „setat” la acea iubire,chiar daca timpul trece tu o simti in sufletul tau ca si ceva prezent. Monika Efimov Life Coach tel 0045.50374075, mail:monika.efimov@academyforcoach.com.com

Leave a Reply