Uncategorized

Ce ar fi daca?

 

pexels-photo-195365
Ne dezvoltam simturile, sa ne invatam cum sa le ingrijim, sa le percepem si sa folosim ca pe niste cai vitale pentru a aduce lucrurile in interiorul nostru.

Sa ne dezvoltam modalitati armonioase de a rezolva problemele si conflictele care sa promoveze dezvoltarea, sa construim relatii congruente si sanatoase.

Mereu sa avem dorinta de a invata care sunt nevoile noastre nutritionale si sa le satisfacem, amintiti-va: corpul fiecaruia este unic. Capsunile ii pot provoca urticarie unei persoane, in timp ce pentru alta sunt un deliciu.

Locul in care traiti si lucrati cu imagini, sunete, temperatura, lumina, culoare, calitatea aerului si spatiului care sa sprijine cat mai mult viata,sa ne faca placere sa locuim acolo.

Ce ar fi daca ne-am Implica in tot ceea ce seamana “a fi viu”, a fi o parte din univers, a va manifesta pe deplin si a sti ca exista o forta a vietii in exteriorul nostru.

Cu cat dam mai multa atentie sanatatii noastre totale, cu atat ajungem mai repede sa traim o viata mai vesela, mai responsabila si mai eficienta. Poate ca o recompensa si mai mare va fi sa dezvoltam o legatura si mai stransa intre noi insine si planeta pe care traim.”

Dacă vrei să faci o schimbare in viata ta, te aștept la o sesiune de coaching cu mine.

Monika Efimov Life and business coach.

Telefon 0045 50374075

Mail: monika.efimov@academyforcoach.com

 

 

Promovează postarea

Leave a Reply