Uncategorized

Vine o zi.

IMG_4522

Vine o zi in care realizam ca viata este o calatorie cu punct final, o zi in care constientizam ca moartea poate fi o realitate la orice varsta, iar singurele lucruri care mai conteaza sunt timpul petrecut impreuna si cuvintele ce rasuna in minte si-n suflet.

Viata ne ofera lectii pe care, de cele mai multe ori, le intelegem mult mai tarziu sau poate niciodata, lectii ce ne transforma si ne definesc ca suflete, ce ne determina sa pretuim clipa prezenta si oamenii minunati din viata noastra, sa ne urmam inima si sa alegem sa presaram pe cararea vietii esenta propriului suflet.

Cand a ales sa plece in lumea ingerilor, nu am putut sa nu rostesc acel ,,de ce?”, indreptat spre Divinitate si spre el, omul ce mi-a fost tata si cel mai bun prieten, in timp ce priveam imensul cer senin de deasupra mea, in suflet fiind o adevarat furtuna, simtind cum pamantul ma inghite celula cu celula, cata revolta, durere, tristete, dezamagire, neputinta, teama.

Am ales sa fiu puternica, pentru el si mai tarziu pentru mine. Puternica in fata lumii si atat de fragila in singuratate, unicul loc in care imi permiteam sa las lacrimile sa curga si pixul sa astearna pe hartie, emotii, trairi si cuvinte nespuse.

Am tras cat am putut de mine, pana cand trupul meu a inceput sa urle, sa scoata la lumina toata durerea ce zacea inchisa in suflet, asa se intampla cand refuzam sa eliberam emotiile, cand nu stim sau nu avem curajul sa fim vulnerabili, sa cerem ajutorul, sa cautam acele persoane care sa ne inteleaga si sa ne sprijine, carora sa le impartasim framantarile noastre interioare.

Dacă vrei să faci o schimbare in viata ta, te aștept la o sesiune de coaching cu mine.

Monika Efimov Life and business coach.

Telefon 0045 50374075

Mail: monika.efimov@academyforcoach.com

Leave a Reply