Uncategorized

Este pentru tine?

balloon-1347434_960_720.jpg

Ce nu este coaching-ul și cum știi dacă este pentru tine?
Coaching-ul NU este consiliere
Vrei mai mult de la viață, dar nu vrei sa urmezi sfaturile si solutiilor altora? În coaching tu ești cel care găsește soluția și cel care obține rezultatele, întrucât vei fi provocat în permanență să te cunoști mai bine. In coaching nu exista reteta sau solutie universala, intrucat pentru fiecare persoana experientele de viata sunt diferite.
Coaching-ul NU este psihoterapie
Nu vrei să vindeci traume, ci doar să-ți rezolvi anumite aspecte de care nu ești mulțumit, pentru că știi că poți mai mult.
Pe scurt, coachingul este pentru tine dacă ești deschis să îți valorifici potențialul și dacă ai curajul de a privi în interiorul tău și de a experimenta, daca vrei sa te cunosti mai bine pe tine insuti. Majoritatea oamenilor nu au acest curaj și atunci preferă să se plafoneze.
De ce coaching ?
Din experiența mea personală, eu am ajuns la coaching într-un moment de debusolare în carieră, întrucât nu mă regăseam în ceea ce făceam. A fost semnalul de care aveam nevoie pentru un nou început.
De regulă, apelezi la coaching fie pentru că primești un semnal de alarmă, precum un sentiment de nemulțumire, depresie, boala, de neliniște sau de nehotărâre, o stare de pasivitate/stagnare de care te-ai săturat, fie pentru că pur și simplu vrei mai mult de la tine și știi că SE POATE.

Monika Efimov Life Coach tel 0045.50374075 mail:monika.efimov@academyforcoach.com

Leave a Reply