Uncategorized

Apelează la un Coach. 

Cum îți descoperi scopul vieții? În primul rand apelând la un Coach. Ce face un Coach și cum te ajuta? Simplu:  Coach-ul este un GPS, un insotitor in calatoria ta catre telul dorit. El nu este expert in domeniul cu care lucrezi, dar prin intrebari te poate sprijini sa vezi si sa intelegi o anumita situatie sau relatie din alte unghiuri din care nu le-ai privit pana atunci.
Procesul de coaching este unul de autocunoastere si de creatie, in care iti observi cu usurinta propriile paradigme/ochelari prin care privesti realitatea. Apoi, din constientizarile facute, iti poti alege si crea un viitor nou, sau o metoda noua de a-l implini.
Coaching-ul este orientat spre rezultate si performanta. Este una dintre cele mai moderne si eficace metode de dezvoltare personala si profesioanala. Il recomand si aplic cu usurinta in viata mea si in lucrul cu clienti. Ce poți salva  and apelezi la un Coach autentic? Timp, banii, energie, sănătate, boală!                                 

Din punctul meu de vedere dacă apelam la un Coach in viata nu mai treceam prin nenumărate etape ale vieții, de la viata la moarte, agonie și extaz,relatii etc. Salvâm timpul meu și a celor din jurul meu.   Am trecut prin nenumărate provocării ale vieții și am pierdut anii frumoși pe când acei ani puteam să-i folosesc altfel. Sa ma bucur de ei cu toată ființă mea. Nu regret nimic din ce s-a întâmplat. Toate acestea m-au adus la omul care sunt azi. Așa ca oameni  dragi, iubiți-vă și trăiți viata pentru ca meritați din plin. Toate provocările vieții trec mai ușor când ai un Coach care nu te Judeca și este etic. Cu drag Monika 💖💖💖

Leave a Reply